Home Vanjska produkcija

Vanjska produkcija

ROTOR

RotorVrsta: sportska emisija
Trajanje: 30 min
Termin: ned. 21:30
Repriza: pon. 9:30 i 18:30
Produkcija: Kreator tv
Opis emisije: Emisija prati događanja i teme iz automoto i ekstremnih sportova.

 


 

ART VISION

artvisionVrsta: emisija iz kulture
Termini: čet. 22:30
Repriza: pet. 15:00
Trajanje: 30 min.
Produkcija: Kanal RI
Opis emisije: Emisija je posvećena kulturi. Kroz dvije do četiri reportaže upoznajemo se s likovnim umjetnicima iz Hrvatske, Makedonije i Italije i njihovim opusom.

 


 

CENZURA

cenzuraVrsta: magazin ( informativni program)
Termini: ned. 18:00
Repriza: pon. 12:00
Trajanje: 60 min.
Produkcija: Udruga za promicanje prava i medijskih sloboda Cenzura Plus Split
Opis emisije: Magazin u kojem aktualne društveno-političke teme komentiraju akteri i razni analitičari (politolozi, sociolozi, odvjetnici i drugi). Emisija se realizira u okviru projekta “Aktivnim građanstvom prema razvoju i boljoj kvaliteti života u lokalnim zajednicama južne Hrvatske”. Financira ga EU iz Europskog socijalnog fonda. Emisija je sufinancirana i sredstvima Ministarstva kulture RH i Agencije za elektroničke medije putem Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti.

 


 

ZAJEDNO

zajednoVrsta: informativna emisija
Termini: sub. 12:30
Repriza: sub. 21:30
Trajanje: 30 min.
Produkcija: Tv Jadran, Tv Istra, Vinkovačka TV, Varaždinska TV, Kanal Ri
Opis emisije: Emisija se sastoji od četiri do pet priloga s pet televizija (Varaždinska, Vinkovačka; Tv Istra, Tv Jadran, Kanal Ri) koji mogu biti zanimljivi gledateljima u cijeloj Hrvatskoj.

 


 

PLANET CROATIA

planet croatiaVrsta: putopisna serija
Termini: sri. 22:30
Repriza: čet. 15:00
Trajanje: 30 min.
Produkcija: Heraklo produkcija Karlovac
Opis emisije: Putopisna serija kojom se promoviraju običaji, kulturno-povijesna baština, ponuda i zanimljivosti turističkih mjesta u Hrvatskoj. U emisiji sudjeluje cijela obitelj: otac, majka i dvoje djece.

 


 

TRAGOM BAŠTINE

tragom baštineVrsta: dokumentarna emisija
Termini: pet. 22:30
Repriza: sub. 15:00
Trajanje: 30 min.
Produkcija: udruga KLAP
Opis emisije: Emisija obrađuje povijest kulturne baštine Kvarnera i Istre. Mjesta, građevine, kulturne spomenike, sakralno blago i umjetnine predstavljaju stručnjaci koji su ih pomno istraživali. Donose poznate, ali i manje znane detalje i zanimljivosti. Emisije su dio projekta „U susret prijestolnici kulture“ kojim udruga daje svoj doprinos vrednovanju Rijeke, ali i konteksta grada koji postaje europskom prijestolnicom kulture. Emisije su samo još jedan odgovor na pitanje čime je Rijeka takvu titulu zaslužila.

 


 

VIDICI / KULT KULTURE

vidici / kultt kultureVrsta: emisije iz kulture
Termini: sub. 22:30
Repriza: ned. 12:30
Trajanje: 30 min.
Produkcija: Kanal RiOpis: Ove se dvije emisije u istom terminu izmjenjuju svakih tjedan dana. Vidici je mozaik reportaža o baštini, ljudima i običajima s kvarnerskog i istarskog prostora. U emisiji Kult kulture prate se kulturna zbivanja u Rijeci i Primorju te rad kulturnih ustanova, društava i udruga.

 


 

KRATKI REZOVI

kratki rezoviVrsta: emisija o filmu
Termini: uto. 22:30
Repriza: sri. 15:00
Trajanje: 30 min.
Produkcija: Red studio
Opis emisije: Emisija donosi novitete iz filmske produkcije. Govori se o povijesti filma, glumcima, zanimljivim filmskim scenama, općenito o filmskoj kulturi. Filmovi su predstavljeni temeljito, a kritike argumentirane, odabir filmova raznolik i sadržajan tako da u emisiji ne manjka ni zabave ni informacija, a mnogima će biti i poticaj za odlazak u kino. U odnosu na uobičajene filmske emisije ova emisija spaja edukativni (film kao umjetnost) i informativni (film kao zabava) sadržaj. Dakle, osim što se emisija bavi komentiranjem i recenziranjem najnovijih filmova, tu su i priče o kultnim ostvarenjima ili pak o aktualnim trendovima filmske industrije.

 


 

YOGA I PILATES

pilatesVrsta: emisija o zdravlju
Termini: pon. – ned. 8:15
Trajanje: 15 min.
Produkcija: Centar za zdravlje i rekreaciju Zagreb
Opis emisije: Yoga i Pilates je serija emisija pokaznih vježbi za svakodnevnu primjenu. Svaku vježbu prati slika i sinkronizirani glas voditeljice te posebno komponirana glazbena podloga. U uvodnom dijelu uči se kako pravilno disati, a potom demonstrira pojedina yoga ili pilates vježba.

 


 

NADO CENTAR

nado centarVrsta: emisija o zdravlju
Termini: pon. 17:30
Repriza: sub. 15:45
Trajanje: 60 min.
Produkcija: Z1
Opis emisije: Emisija stavlja naglasak na poremećaje kralježnice i ostale zdravstvene tegobe. Riječ je o kontakt emisiji gdje gledatelji mogu dobiti korisne savjete vezane za njihovo zdravlje.

 


 

NOVI MILENIJ

novi milenijVrsta: obrazovna emisija
Termini: pon. 22:30
Repriza: uto. 15:00
Trajanje: 30 min.
Produkcija: Novi milenij d.o.o.
Opis emisije: Emisija o novim tehnologijama. Sadržajem se prate najnovija tehnička dostignuća, audio video industrija, telekomunikacije, računala, hardware i software.

 


 

ŠKOLSKA LIGA

školska ligaVrsta: dokumentarna emisija
Termini: ned. 17:15
Repriza: pon. 15:00
Trajanje: 30 min.
Produkcija: Tvornica snova
Opis emisije: Sportaši i njihovi uspjesi, ako nisu baš široke hrvatske prirode, ponekad nestaju iz medija brže nego što su ušli. Školska liga jedinstveni je projekt u cijeloj Hrvatskoj kojem je prvenstveni cilj poticati svijest o važnosti bavljenja sportom od najmanjih uzrasta, razvijanje timskog i natjecateljskog duha te edukativni i kulturni karakter posebnih priloga vezano uz predstavljanje pojedinih škola, klubova, sportaša, gradova, općina i kulturnih znamenitosti.