Home Ekipa TV Istre

Ekipa TV Istre

tv-istraIvana Legindirektorica

Njezine ideje su ponekad ispred svog vremena i uglavnom neizvedive. :) Rok realizacije kojeg voli napomenuti je: jučer. Kaže da je zadovoljna svojom ekipom jer uistinu daju sve od sebe da program i emisije budu realizirane na vrijeme s puno truda i kvalitete.

Kontakt: ivana.legin@tvistra.hr


ana-pisakAna Pisak, glavna urednica TV Istre

U njezinom je uredu uvijek neka frka, letaju novinari i papiri, na sve strane strka. Sve što pristiže u redakciju i izlazi iz nje, prvo prođe kroz njezine ruke. Zajedno s mladim kreativcima stvara novi imidž i brend. Iako temperamentna, ona može biti zen.

Kontakt: ana.pisak@tvistra.hr


vedrana-kucinaVedrana Kučinanovinarka

Rođena Riječanka, sada već sa stalnom adresom u Umagu. Nakon dugogodišnjeg rada u radijskom novinarstvu, televizijski je izazov prihvatila prije nekih šest godina (došla na nagovor kolege Kristijana Nemeta i nije požalila :)) Nakon kreiranja mozaičnih emisija, dogodio se i “transfer” u informativu (nešto kao napredak u karijeri :)), tako da sada piše, uređuje i vodi Vijesti te ostale informativne emisije, razne intervjue, a najdraža su joj javljanja s terena. Kronično joj nedostaje vremena, tako da obećaje kako će sve zaostale kave pokušati nekako nadoknaditi (ali zbilja hoće, samo kad stigne :) Sve zime svijeta mijenjala bi za dugo toplo ljeto, jer obožava baš sve što je vezano uz more, sunce i život na otoku.

Kontakt: vedrana.kucina@tvistra.hr


maja-strazicMaja Stražićnovinarka

Ova novinarka i urednica Vijesti “na prvu” izgleda ozbiljno, ali ona je sve, samo ne to. Brbljava i uvijek spremna na šalu, često se smije, što najbolje znaju oni s kojima dijeli radni prostor – ponekad im ni slušalice ne pomažu. Ova bivša odbojkašica sada trenira prste na tipkovnici, uživa u rock ‘n’ roll-u, 80-ima i 90-ima. Obožava pjevati i plesati, a kad čuje tamburu, srce joj zaigra. Kada nije u redakciji i “ne mozga” kako nesto pročitati (je li vrtić ili vrtiiić), kao i svaka žena uživa u shoppingu, druženju s prijateljima, kuhanju, ali uvijek u krugu svoje obitelji.

Kontakt: maja.strazic@tvistra.hr


ruzica-koracaRužica Koracanovinarka

Diploma Studija za odnose s javnošću i medija Kairos i Poslovnog učilišta Experta ono su što krase naobrazbu naše Ružice, ovisnice o prikupljanju znanja. Prva prava ljubav bila joj je novinarstvo, ali je spletom okolnosti godinama radila u OSJ te na regionalnom portalu, a želja joj se ostvarila tek dolaskom na TV Istru. Ova simpatična i dinamična novinarka uređuje i vodi glazbenu emisiju RUŽIČASTO, lifestyle emisiju BUDI STYLISH, te mozaičnu emisiju SVE PO MALO. Za sebe kaže da je vesela i komplicirana osoba koja se obožava družiti i piti kave.

Kontakt: ruzica.koraca@tvistra.hr


boris-miocicBoris Miočićnovinar

Rođen u Rijeci u vrijeme crno-bijelih televizora… U televizijsko novinarstvo stigao prije interneta i mobitela, ali još uvijek osjeća “slatko” uzbuđenje i tremu prije svake emisije. Bivši košarkaš i kondicijski trener koji je prošao sve vrste i forme novinarstva, no najbolje “pliva” među sportskim temama. Uživa u životu i malim životnim zadovoljstvima (duga kava na sunčanoj terasi uz more, šetnje, rekreacija, druženje s dragim ljudima, gledanje filmova i sportskih događaja…). Pokušava živjeti držeći se nekoliko poslovica: “Uživaj u svakom danu kao da je posljednji,” “U svemu što radiš uvijek daj sve od sebe,” “Gdje ima volje ima i načina…,” “Nikada, nikada, nikada nemoj odustati…”

Kontakt: boris.miocic@tvistra.hr


kristian-nemetKristijan Nemetnovinar

Kolega kojega svi uredno zovemo prezimenom, urednik i voditelj Kultivatora, emisije o kulturi – jedne od najdugovječnijih emisija na TV Istri, baš kao što je i on sam jedan od „veterana“ ove TV kuće. Urednik je i voditelj i naše popodnevne mozaične „kauč“ emisije Sve po malo, u kojoj svojom već poslovičnom ležernošću uspijeva opustiti, i od treme osloboditi, i “najtvrdokornije” sugovornike. Iako je zadužen za „ozbiljnu“ tematiku – kulturu, on ne može sakriti svoj vedar duh, a za šalu je uvijek spreman, kako pred TV kamerama tako i mimo njih. U slobodno vrijeme bavi se sportom (gledajući ga na TV-u), voli prošetati kujicu Bou, družiti se s obitelji i prijateljima… Ukratko – „voli sve što vole mladi“, iako to više – baš i nije!

Kontakt: kristijan.nemet@tvistra.hr


martina-fabrisMartina Fabrisnovinarka

Rođena i odrasla u malom istarskom selu, pokušavajući naći studij u području bez matematike, a s mnogo kritičkog promišljanja i mogućnosti vlastitog izražavanja, upisala je Kulturologiju u Rijeci. Iako nikada nije mislila da će se vratiti u Istru i u ovom malenom okruženju pronaći posao, upravo joj se to dogodilo. Po prirodi osoba koja voli nove stvari i izazove nije uopće dvojila prijaviti se za posao novinarke i upustiti se u avanturu koja joj sada pruža mogućnost učenja i napredovanja. Uređuje dokumentarnu emisiju na dijalektu naziva „Sidi da ti rečen”. Velika je obožavateljica ljeta, kriminalističkih romana i putovanja.

Kontakt: martina.fabris@tvistra.hr


valentina-sisovicValentina Šišovićnovinarka

Po struci magistra kulturologije, novinarka i urednica dječjih emisija, među kolegama znana kao “šašava Luna”. Bezbrižno se koristi magijom, pogotovo kada se radi o izvlačenju informacija od nedužnih bezjaka. Voli novinarstvo jer joj omogućuje da njezina kreativnost dođe do izražaja. Njezin moto je: “Ne škakljaj zmaja koji spava”.

Kontakt: valentina.sisovic@tvistra.hr


lana-koncarevicLana Končarevićnovinarka
Perspektivna je pjevačica i plesačica, a od ove godine i urednica te voditeljica dječje emisije „Šareni svijet.“ Sebe opisuje kao vedru i entuzijastičnu osobu specijaliziranu za rad s djecom. Voditeljica je dječje plesne skupine „Sunshine“, a u slobodno vrijeme bavi se animacijom i odlascima na duge kave. Za pomoć pri riješavanju „dječjih mušica“, kontaktirajte tetu Lanu na e-mail adresu: sareni.svijet@tvistra.hr


nensi-rabar-batovacNensi Rabar Batovacnovinarka

Osnovnu i srednju školu završila je u Italiji, tako da joj je talijanski jezik čak i bliži od hrvatskoga. No, korijeni su ju ipak vukli u Hrvatsku pa je školovanje nastavila na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli i diplomirala na studiju Talijanskoga jezika i književnosti. Na Tv Istri vodi emisiju Storie senza confini i poziva vas da joj se pridružite svakog ponedjeljka u 17:40 sati.

Kontakt: nensi.rabar@gmail.com


luisa-sorboneSorbone Luisanovinarka

Novinarka i urednica emisije STORIE SENZA CONFINI. Talijanka koja govori francuski i engleski, a povremeno i hrvatski, sa 20 godina iskustva u novinarstvu i srodnim djelatnostima. Autorica knjige “L’Africa Australe”.
Kontakt: sorbone@libero.it

Sorbone Luisa, journalist and editor for the emission Storie senza Confini. Journalism and translation background (italian, french, english), with more than 20 years of experience in communication practice, tv journalism, media relations, and corporate communication and events. Author of the book “L’Africa Australe”.
Email : sorbone@libero.it


tv-istraVeljko Paćelatvoditelj tehnike

Kontakt: veljko.pacelat@tvistra.hr


rezijaRobert Jedrejčićzamjenik voditelja tehnike

kontakt: robert.jedrejcic@tvistra.hr

 


christian-pinzanChristian Pinzansnimatelj

I nakon 20 godina iskustva, uvijek spreman za nove video izazove!

Kontakt: christian.pinzan@tvistra.hr


zlatko-pancicZlatko Pančić aka Zlajo, snimatelj

Iako po struci pitur, nije mu leglo ‘muljanje’ po zidovima. Kao veliki ljubitelj filmova, zaželio se i on baviti istim, i želja mu se ostvarila – što u kratkom filmu kao autor, što kao snimatelj i sve ostalo potrebno. :) Sada, kao snimatelj na TV Istri, dnevno pređe i preko 300 kilometara, pa nije baš siguran je li vozač ili ipak snimatelj! Ali, eto! On ipak sve čini s guštom jer kaže kako mu je svijet kroz objektiv nekako ljepši.

Kontakt: zlatko.pancic@tvistra.hr


kameraSandi Kurelićsnimatelj

Kontakt: sandi.kurelic@tvistra.hr


irina-basaraIrina Basara, voditeljica marketinga i prodaje

Gladna znanja, spremna na rizik. Shoppingholičarka kojoj su cipele na drugom mjestu. Prvo zauzimaju knjige. Neopisivo uporna i tvrdoglava. 100 puta će udariti glavom o zid, ali će ga zato 101. put probiti. Često glasna, naporna, direktna. Kroz život se vodi izrekama:
Dvije glave su uvijek pametnije od jedne.
Svi za jednog, jedan za sve.
Tko ne riskira, ne profitira!

Kontakt: irina.basara@tvistra.hr


ana-percanAna PercanWeb i Facebook TV Istre

2014. godine u Zagrebu završava novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti te se odmah po završetku studija odlučuje za povratak u rodni grad – Pulu. Na TV Istri je zadužena za internetsku stranicu TV Istre i društvene mreže, komunikaciju s gledateljima i (povremeno) za montažu.

Kontakt: ana.percan@tvistra.hr


tv-istraElvija Čeh Paćelatreferentica marketinga

Kontakt: elvija.ceh@tvistra.hr